Συνεργάστηκα με την εταιρία ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Πολιτικής Κοινότητας “Μπροστά” για την κατασκευή του Project μου.

Δήμητραbusiness owner

H συνεργασία με τα στελέχη της εταιρίας, από την πρώτη στιγμή μέχρι και την πλήρη κατασκευή και παράδοση του site, υπήρξε άψογη και υποδειγματική. Πραγματοποιήθηκαν επακριβώς όλες οι συμφωνηθείσες εργασίες και στον συμφωνηθέντα χρόνο.

Άνναregular customer

Εξίσου υποδειγματική συνεχίζει να είναι η υποστήριξη της εταιρίας σε όποιες ανάγκες προκύπτουν, σχετικά με την καθημερινή χρήση, συντήρηση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας.

Κώσταςregular customer

Η αναγνωρισιμότητα του Διαδικτύου ως μέσο προβολής και προώθησης μιας επιχείρησης είναι πλέον αυτονόητη. Ο Αλέξανδρος μαζί με τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν, έχει αναλάβει εδώ και περίπου 10 χρόνια το κομμάτι αυτό για την εταιρεία μας, με μεγάλη επιτυχία.

Γιώργοςstudent

Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω μόνο 4 λέξεις για να περιγράψω την συνεργασία μου με την Web and Art Solutions αυτές θα ήταν : Γνώση, Ειλικρίνεια, Επαγγελματισμός, Αποτελεσματικότητα.

Στέφανοςbusinessman

Σε ένα χώρο που βρίθει από εταιρίες αναλόγου περιεχομένου το να βρεις εταιρία που να συγκεντρώνει ΚΑΙ τις τέσσερις έννοιες των λέξεων είναι σπάνιο έως αδύνατο.

Λεωνίδαςbusiness owner

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους σας, είστε όλοι επαγγελματίες και πάνω απ’ όλα ευγενικοί άνθρωποι γεμάτοι ευαισθησία. Το ανθρώπινο δυναμικό σας εξαιρετικό, έχετε άριστη κατάρτιση του αντικειμένου σας και είστε πάντα εξυπηρετικοί. Η επιλογή μας να δημιουργήσετε και να στηρίξετε την ιστοσελίδα μας, μας ανταμείβει. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που τόσο λείπει από την Ελλάδα.
read more

Μάριαμphotographer